Bedrijfswagen betimmering

Vloeren, wanden en deuren

Vloeren:

Voor de betimmering van de laadruimte maken wij gebruik van 9 mm of 12 mm antislip vloeren, met watervaste verlijming multiplex voorzien van een antislip-coating in een zeefdruk patroon (druktechniek, waarbij de inkt door een zeef op het te bedrukken materiaal wordt gebracht). Dit materiaal is zeer sterk, slijtvast en verkrijgbaar in de kleuren grijs en bruin. Deze vloeren worden door middel van een CNC- gestuurde freesmachine op maat geproduceerd voor elk model bedrijfswagen.

Wanden / deuren / hemelpanelen:

Om de laadruimte betimmering van een bedrijfswagen goed te beschermen, hebben wij voor elk merk voertuig wand, deuren en hemel panelen op maat.

De mogelijkheden in materiaal is betonmultiplex in 4 of 6.5 mm dik met een toplaag dubbelzijdig fenolfilm in de kleur lichtbruin en een kunststof plaat in de kleur grijs met een wanddikte van 5mm.

Waarom belangrijk?

Het is geen overbodige luxe, het is een belangrijk onderdeel in uw onderneming om uw bedrijfsauto te laten betimmeren. Doordat uw bedrijfsauto betimmert is voorkomt dat schade aan de lading die word vervoert en kan u de lading veilig en professioneel leveren. Ook geeft dat uw bedrijf een professionele uitstraling als uw bedrijfsauto netjes is afgewerkt en het voorkomt schade, zoals krassen en deuken, aan de binnenkant van de bedrijfsauto.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Interesse in een bedrijfswageninrichting? Wij helpen u graag verder.