Kemperink Bedrijfswageninrichting

Kemperink Bedrijfswageninrichting is het adres voor uw Bedrijfswageninrichting en biedt volop mogelijkheden om uw Bedrijfswagen compleet in te richten naar uw wensen.

Kemperink Bedrijfswageninrichting werkt niet merk of type gebonden. Zo maken we de ombouw en inrichting van elk merk of type mogelijk voor u.

Bedrijfswageninrichting – inrichting

Kemperink voorziet uw bedrijfswagen van een op maat gemaakte inrichting. Kemperink is officieel dealer van de gerenommeerde merk Sortimo. Ook kunt u kiezen voor een complete inrichting van hout.

Sortimo
Wij voorzien uw bedrijfswagen van een complete Sortimo bedrijfswageninrichting. Een Sortimo inrichting is licht, sterk en duurzaam. Met een Sortimo inrichting krijgt u een optimale benutting van uw laadruimte. De inrichting is gemaakt van duurzame materialen, waaronder aluminium, staal en kunststof.

Houten inrichting
Wilt u een bedrijfswageninrichting die volledig afgestemd is op uw wensen? Kies dan voor een houten bedrijfswageninrichting. Hét grote voordeel van hout is dat het volledig is aan te passen aan uw wensen, de indeling wordt helemaal afgestemd op uw gereedschappen. Hierdoor kunt u uw inrichting zo efficiënt mogelijk samenstellen.

Kemperink bedrijfswageninrichting levert uitsluitend de beste kwaliteit. Voor onze houten inrichting maken wij gebruik van 15 mm dik Fins-berken gecoat hout. Eventueel voorzien van aluminium afwerkingsprofielen.

Bedrijfswageninrichting – accessoires & onderdelen

Bedrijfswageninrichting – ombouw

Ook kunt u bij Kemperink bedrijfswageninrichting terecht voor een complete betimmering van uw laadruimte, wij maken gebruik van 4 mm Fins-berken of 6.5 mm Fins-berken. Tevens is er de mogelijkheid om uw complete laadruimte te voorzien van bekleding.

De mogelijkheden zijn eindeloos en lopen uiteen van het ‘slechts’ inbouwen van elektronische apparaten zoals audio, signalerings-lichten of track & trace, tot complete inrichting van de laadruimte van uw bedrijfswagen. Wij verzorgen uw complete, mobiele werkplaatsinrichting van A tot Z!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Bel 0546 – 23 20 10 of stuur ons een e-mail: info@kemperinkbwi.nl