Houten bedrijfswageninrichting

bedrijfswageninrichtingDoor te werken met een CNC-gestuurde freesmachine – een machine met een frees(een snel ronddraaiend stuk gereedschap) waarmee staal, aluminium, kunststof, hout en andere materialen worden verspand – krijgt uw bedrijfswagen een kwalitatief hoogwaardige inrichting. Vele combinaties zijn mogelijk zodat de houten bedrijfswageninrichting 100% aansluit op uw wensen.

Bedrijfswagen betimmering

De laadruimte van uw bedrijfswagen betimmeren zorgt ervoor dat zowel de lading als laadruimte optimaal worden beschermd.
Om de laadruimte betimmering goed te beschermen hebben wij voor elk merk bedrijfswagen wanden, deuren en hemelpanelen op maat.

Lees meer over bedrijfswagen betimmering.

Grijs kenteken ombouw

Door personenwagens om te bouwen tot bedrijfswagens worden deze fiscaal en praktisch aantrekkelijk. Ze worden voorzien van tussenwand, blinderingspanelen, een laadvloer en de zijwanden worden afgewerkt.
Indien u dit wenst kunnen wij het gehele traject voor u verzorgen: van advies, grijs kenteken ombouw tot de RDW keuring.

Lees meer over grijs kenteken ombouw.

Sortimo bedrijfswageninrichting
sortimo-bedrijfswageninrichting

Kemperink levert bedrijfswageninrichtingen van Sortimo. Sortimo is marktleider op het gebeid van bedrijfswageninrichting en is constant bezig met het doorontwikkelen en invoeren van inrichtingen.

Inrichtingen van Sortimo zijn van zeer goede kwaliteit en flexibel. Voor elke branche en voor elk voertuig kan er een oplossing worden geboden.

Lees meer over Sortimo bedrijfswageninrichting.

 

Vraag nu een vrijblijvende bedrijfswageninrichting offerte aan:

Fout: Contact formulier niet gevonden.